Your daily mailbox is boring? Let me share my boringness with you. Enter your email address here:

Delivered by FeedBurner

Tuesday, 25 May 2010

Let's go nuclear, Malaysia

Salam,

It's been a while since I use blogspot. The interface still the same, and not much changing, not awkward at all. :)

So, cerita dalam Bahasa Melayu lah pulak.

Nak cerita tentang apa pun tak tahu nak start macam mana berdasarkan tajuk tersebut.

Saya bukanlah seorang perwira yang mahu diagung-agungkan bak Hang Tuah mahupun seorang ahli politik yang menuntut kemerdekaan. Tetapi saya cuma seorang pelajar yang belajar tentang satu sumber tenaga yang boleh diperbaharui dan ia mungkin berguna kepada Malaysia suatu hari nanti.

Dan jika ia dilaksanakan di Malaysia, wahai children and great great great grandchildren of tomorrow ku, blog ini adalah wasiat kepada anda semua. Permintaan dan pelaksanaan perkara tersebut telah dipersetujui dengan sebaik mungkin pada masa ini dan ia adalah kesejahteraan untuk anda semua setelah difikir baik dan buruknya. Oleh itu, bertindaklah dengan bijak, dan jangan leka. Serta jagalah hasil bumi ini dengan baik. Ingat Allah selalu.

Hehe.

Oklah. Nanti sambung lagi.